Du är ju allting...

Ibland gör du mig så sjukt ledsen...och jag tror inte ens att du ser det.
Hur svårt kan det vara..ett enda litet ord som krävs. För att man ska slippa känna så här.

Idag är det vår i luften...så härligt! Solen värmer...underbara dag.
Synd man måste spendera den på jobbet...hade hellre vart ute och njutit av vädret.

Nu ska jag säga upp min lägenhet också..dags att skaffa sig större. Lillpigan min behöver eget rum..och hon har redan börjat inreda det i tankarna..underbara lilla flicka! :) Tänk prinsessa vs supermodell..;) det är som hennes livsmål just nu..:)

These walls don´t lie...

Idag har min lilla kille varit på sitt första kalas..det var en lycklig lite pojke som begav sig iväg. Uppsnoffsad i finjeansen och kizztröjan..:)
Uppspelt var både han och grannpojken som gjorde sällskap. Kul att se glädjen i deras ögon. Min lilla kille hade skött sig så bra. Stolt mamma! Och ännu gladare var bombom när jag hämtade honom. De hade ätit korv...som han älskar...tårta och såklart hade det varit fiskdamm!! Och han var eld och lågor över allt! :)

Så underbart att se min pojke så lycklig! Det glömmer jag nog aldrig..:) Känns bra att han faktiskt blev bjuden också..händer ju inte så ofta då lillpoppen är ganska så stökig ibland. Men det här behövde han..

Grace

 
 
Idag så är det tre månader sedan jag och mitt hjärta bestämde att vi skulle vara ett par. Att få dela mitt liv med Andreas är helt underbart. Han ger mig något som jag inte har fått innan. Det är kärlek mellan oss..riktig kärlek. Känslan jag får i magen när jag ser honom är helt underbar...det pirrar och fjärilar fladdrar omkring. Att se hans leende gör mig knäsvag. Höra hans röst och känna hans doft är för mig det bästa som finns. Att krypa in i hans famn och bara må. Aldrig träffat någon som får mig att må så bra som Andreas gör. Jag är så oerhört glad att jag funnit den saknade pusselbiten. Jag känner mig hel tillsammans med Andreas.
Tre månader och kärleken blir bara starkare för var dag som går. Jag älskar dig till månen och tillbaka <3