Sweet nothing...

Det finns saker som jag önskar att jag aldrig gjort. Sen finns det saker som jag är glad att jag gjort.
Att släppa taget och bara följa med i vågen...känns skönt när man äntligen kommer i hamn. Att hitta en fast plats att stanna på. Om så bara för ett tag..så i alla fall någonstans där man kan känna sig trygg.

Tittade på gamla bilder idag...och insåg att jag har den finaste familjen...mina fina ungar som skänker mig en sån oerhörd lycka! och mina fantastiska föräldrar..utan er är jag ingenting...Att se bilderna på poppa och barnbarnen..det är kärlek! Älskar att vara omgiven av min fina familj. Mina underbara systrar och såklart alla fina syskonbarn...jag är verkligen lyckligt lottad som får vara en del av allt det här! Älskar varje del av min härliga knasiga familj..:)

Numera finns det ju också en man..eller nåja kille ( han är ju lite yngre ;)) som gör mig oerhört lycklig! Jag är ju som uppe på dom där rosa molnen och dansar omkring...för du är helt otroligt underbar och jag är glad att få vara en del av ditt liv..:)

Half of my heart...

"Once in your life you find someone who will turn your world around
bring you up when you feeling down..."
 

Det gör du, Andreas..du får mig att må så bra. Så glad att jag träffat dig..du är helt underbar!
Kan inte med ord beskriva vad du betyder för mig..för trots att vi inte vart tillsammans så länge så spelar du en stor roll. Känslorna bara bubblar inuti mig..och små fjärilar fladdrar omkring. Jag är helt vansinnigt kär..
I dig min fina Andreas! :)

Kärleksrevolt...

 
Jag är toklycklig! Kan nog inte säga annat...känns så jäkla bra! :)

I övrigt så rullar livet på...med allt vad det innebär med jobb och barn..


Här kommer en liten önskelista inför födelsedagen! ;)

  
 pengar är alltid bra att ha
 extra brett täcke så vi får plats!!