Pipeline

Igår var vi ner till Sundsvall och lyssnade på musik.
Vi hängde på pipeline med hmmm kidsen (?) hihi var väl mest studenter och så..men var även några äldre..typ vi..;)
Var kul ialla fall att komma iväg och göra nåt..:)

Var 8 band som tävlade om spelningar på Gatufesten.

Var några riktigt bra och ett band som var riktigt kass..:P Fy fasen..spelade nån form av dödsmetall...not my cup of tea direkt..:P Annars så gillade jag Harleqeen, Fools Vision, Moonshine avenue och We are she :)
De sistnämnda är mer min typ av musik och jag gillar dom skarpt..:))(Bilder tagna från google bildsök)


Varit och hälsat på bästaste Jenny..:) Vart ett tag sen nu. Var kul..tog även med mig småtrollen som saknat sina kompisar...Willion, Alexander och Elisabella..:D


//ERIKA

25 maj 2011

Vart ett tag sen jag bloggade nu igen...men jag skyller på att jag haft mycket att göra. En sanning med modifikation kanske.
Dock har det vart mycket...förra veckan hade jag ju kidsen..och då blir det mest utelek efter dagis/jobb och sen är det kväll. I regel är man så trött då att man helst av allt vill lägga sig...och det tidigt. hade det inte varit för att man behöver en stund för sig själv hade jag nog också lagt mig vid åtta. Och om sanningen ska fram så blev det många tidiga kvällar förra veckan..:P

Helgen som vart har varit riktigt härlig. Var ute hos mamma och pappa i lördags. Myste, grillade, hoppade på studsmattan, lirade gura och sjöng..:) Var riktigt nice..:) Kidsen hade nog en av de bästa dagarna på länge med..:)
Så härligt att se de så lyckliga.:)

I söndags åkte jag och kidsen upp till Ullångersborna för att välja ut en liten misse. Blev en svart/vit hankatt som ska heta Mimmi..nenna fick välja fritt och valde en liten gosse..mest för att jag ev styrde lite åt det hållet..hmm. Namnet var bestämt sen länge...det hade nenna också valt och det får väl vara ok då..:)

Är rasande på vissa i min närhet...fattar inte hur man kan göra sån skillnad på sitt eget kött och blod..men du lär ju bli varse en vacker dag att det kommer tillbaka och biter dig i arslet. Din dumma fan...

Ikväll blir det en tripp till vackra sundsvall..ska visst lyssna på lite musik..:) Ska bli riktigt nice det..:)

//ERIKA

Måndag hela veckan....I hope not...:P

Fan vad trista måndagar är...känns som den här dagen kryper fram..Usch!! Vill att det skall hända något men frågan är ju vad??
Är hemma idag..vård av sjuk mig...drabbades visst av magsjuka igår..suck..:(
Men är på bättringsvägen ialla fall.

Igår fick jag höra en skojjig sak..Livin Cover ska visst spela på Kramfors stadsfest i år..då måste man ju ta sig dit och höra på dom. Dom är ju helt underbara..:))

Haft en mys helg med kärleken...Thomas...Du gör mig så glad. Så GLAD att du finns i mitt liv.

Idag kommer mina små kärlekar hem...eller små och små..det är ju mina största kärlekar..:)
Kärleken till mina älskade ungar går inte att beskriva. Man blir glad när man ser deras vackra små ansikten lysas upp av deras ljuvliga leenden...:)
//ERIKA