Buffalo soldier

Another day in paradise?! Absolut..Utansjö är paradiset på jorden..:) Och just där har jag spenderat ett par dagar veckan som varit..:)

Umgåtts med Åsa en av dagarna..roligt hade vi ialla fall :)

Helgen har vart helt ok. Massa stök och bök med barnen..man vet att man lever ;)

Nu gick vi framåt..du och jag. Och det känns bra! :)

Tack du fina, för att du kommit in i mitt liv..:) En spännande person som gör mig glad! :)

The City

Tid är pengar?! Är det så man säger? Verkar som en del lever efter den devisen ialla fall. Önskar jag hade råd att köpa  tid. För till syvende och sist så är det allt jag vill ha. TID!


Idag har jag hämtat hem mina små troll..så sjukt underbart att få ha dem intill. Känna doften av dem. Se deras härliga leenden. Underbara ungar! Vad vore jag utan er?!

Haft en alldeles underbar helg. Vart en sväng på stadsfesten på torsdagen med Åsa, vi hade så sjukt roligt så nu planerar vi inför nästa party! E-type spelade och det blev ett jäkla röj :) Sen fortsatte festandet till musikpolisen..grymt sköna snubbar med mycket bra musik.
Lördagen ägnades åt kärleken innan han drog hem. Sen blev det stadsfest igen. Vart ju tvungen att glana på Eightballs. Så grymma!
(bilder från google bildsök)

U.N.I

Haft en mysig helg med nära och kära. I fredags så fick jag och kidsen rå om finaste Tilde. var supermysigt att ha henne här en stund. Sen blev det spontanmiddag med allra käraste syster min :) Så härligt att umgås med er! Tack!
I lördags så kom min andra kära syster  hit. Blev gaddad och hon verkade nöjd :)
Sen grillade jag och kärleken. Så mumsigt :) Glanade på texas chainsaw massacre...ganska läskig om jag får säga så..:P
Men bra :)

Idag har kidsen lekt med kompisar mest hela dagen. Men efter middagen så fick de små hoppa i badet medan jag slängde deras kläder i tvätten. Riktiga lortgrisar var de, älskart! :)
Sen myste vi framför bolibompa med glass...var supermysigt! Och till och med lillkillen var på myshumör och ville kramas med mamma..Love! Det finns inget bättre än doften av sina barn! Ja jag vet..jag och dofter! Helt galet.

Lyssnar på Ed Sheeran..en ny favorit som jag fick upp öronen för på gatufesten! Underbar!