out of my life

Du har ingen plats i mitt liv längre, du kan inte göra mig illa. Du har gjort tillräckligt.
Men nu är det dags att packa ner allt i en kappsäck och gömma på en gammal vind, slänga bort nyckeln och glömma att det överhuvudtaget har hänt. Det är banne mig min tur att få vara lycklig och må bra. Du ska inte påverka mitt liv längre.
Jag duger, jag är stark och jag klarar mig. 
Du äger inte mig, JAG äger mig.

solens inverkan på alltet...

Måste säga att jag är förundrad över hur kropp och själ fungerar. Idag strålar solen i det annars så mörka november. Jag tog en skön promenad och solen gjorde stor inverkan på mitt humör. Jag känner mig pigg och glad! 
Så skönt att så lite (?) kan göra så mycket.
Utlandsflytt kanske vore något?!  Nä men skönt att få se solen iallafall. 
Under promenaden funderade jag lite på hur jag vill att livet ska se ut. Jag vill att det ska präglas av glädje och ljus. Jag förstår att det kommer stunder när livet omges av mörker men då gäller det att tänka positivt och se att allt ju faktiskt bara kan bli bättre. Och nej, jag är inte hög bara tankfull ;-) 
Ska försöka bli bättre på att ta mig ut igen, morgonpromenaderna har liksom lagts på hyllan men känner att det är dags igen nu. Man hinner ju mycket mer om man startar dagen direkt. 
Nu ska jag ägna mig åt den lille killen som sprattlar i babygymmet. 

livet från den ljusa sidan...

I helgen har vi haft dop för den lille killen. Det var en fin dag med mycket kärlek. Lite stressigt vid fikat men det flöt på relativt bra. Massor med busiga barn gjorde att det blev lite stökigt men annars var det bra. Elliot fick massa fina gåvor som han säkert kommer glädjas över i framtiden.
Nu ligger jag och väntar, väntar på att få veta vad som händer.
Kan i ärlighetens namn inte förstå hur jag alltid lyckas strula till allt såhär. Det måste ju vara något allvarligt fel på mig. Önskar att allt bara kunde ordna sig, tycker att jag borde få chansen att vara lycklig.