Fallskärm...

 
Jahapp så var det dags då..ett steg närmare det stora 30! Jag hoppas att fallskärmen vecklas ut när det är dags...;P Men idag njuter jag av att det är ett helt år kvar.
29 år...känns som det här året kan bli det bästa på länge! :)
 
 

Drunk

Igår var det en riktig jävla bajsdag för att prata klarspråk!
Grattis du lyckas alltid göra så att jag känner att all kraft rinner ur mig...vet inte ens hur jag ska orka det här. Blir som aldrig av med dig heller...

Bilresan från helvetet när föraren hellre trummar i luften än håller händerna på ratten..när dessutom nivån ligger på att skruva ner musiken, skruva upp, ner, upp...man undrar om föraren är runt 5 års åldern..då minns vi ju alla hur viktigt det var att få sin vilja fram till varje pris. Lägg där till ett jävligt okontrollerat humör som tar sig uttryck i att stampa plattan i mattan och ha noll koll på övrig trafik. Behöver jag tala om att dödsångesten rusade emot mig?

Du får mig även att känna mig som en urusel mamma...jag borde inte. Men varje gång vi ses knäcker du mig...jag vet fan inte hur jag ska orka ha det såhär! Dags för mig att ge upp nu??
Orken finns som inte där...

Efter allt detta under dagen och med snoret rinnande, huvudvärk och halsont från hell så drog jag på mig mitt falska leende och följde med barnen på badhuset...att vara med mina barn gör mig lycklig..att se lyckan i deras ögon gör mig varm inombords...då förstår jag varför jag ska kämpa...med näbbar och klor!

samsung

Min kärlek har lämnat sin surfplatta hemma, testar att blogga från den. Så modernt av mig ;-)
Kidsen driver mig till vansinne, alltid ska det vara en massa tjafs, skrik och grin. Nenna är mer som en tonåring och jag får en släng av jaghatarmammaförjagfårintesomjagvill varje dag. Idag är jag den värsta mamman hon vet, för hon gillar inte lök och jag föreslog löksoppa till middag :-D Antar att det var hennes trötthet som gjorde att hon blev galen för ingenting, för så mycket kan man inte ogilla lök...

Annars så ägnar jag mig åt tvätten idag, så kul :-P
Det är ett kapitel för sig i tvättstugan, trots att vi är endast fyra familjer som använder den så är det rena rama bombnedslaget där jämt. Folk snor grejer av varandra och det ser förjävligt ut där nere, man tror man hamnat på en soptipp. Jo jag är en sån som kommer lämna arga lappar. För nu har jag banne mig fått nog av snusket!

Sur jag? lite kanske, beror nog på att vi är förkylda igen! Sjukdomarna avlöser varandra här och ännu ser jag ingen ljusning...en vacker dag så...