Överklass

Så då var det söndag igen. ännu en vecka av livet som runnit förbi.

Fredagen var rätt så lugn..jag jobbade ett dagpass och hämtade hem kidsen från dagis..vi käkade middag och sen kom kärleken till oss..:) Bombom blev helt till sig som vanligt och mamma glömdes snart bort..:)
Fredagsmys med bästa kidsen och kärleken..kan det bli bättre?!..:)
Blev mera mys när kidsen lagt sig, glanade på let`s dance som vanligt..:)

Lördagen var rätt lugn till att börja med. Åt frukost och myste på. Sen kom Totta och hämtade oss. Klippte mig och fixade till frillan..:) Sen kom bästa momma och poppa och hämtade småtrollen.
Kärleken och jag gick på stan en sväng och införskaffade förnödenheter inför kvällen.
Sen lekte jag mannekäng och provade 158000 klänningar. Fastnade för en lilla superfin klänning.
Blev ju fest på kvällen, temat var överklass..skojjigt var det..:)) Trevliga människor, gott att dricka och roliga upptåg..:) Blev en sväng ner på stan, blev dock inget krogbesök då vi fastnade på Subway istället..:)

Idag så har det inte hänt mycket alls..jag somnade ju kanske runt 5 och vaknade vid 8 så jag har vart rätt slö. Blev ialla fall en liten prommis ner på stan...sen hem och åt god middag med Thess.
Nu sussar kidsen och jag ska nog strax göra detsamma..:)

//ERIKA

25 januari 2011

Jaha så var den här dagen snart till enda..

Dagen började väl hyfsat ialla fall...fick en otroligt skön sovmorgon..småtrollen vaknade först 8...sen fick de se på tv medan jag drog mig en stund innan det var dags att börja dagen på riktigt..:)

Orosmoln på den rosaskimrande himlen fick min mage att vara i uppror...försökte få tiden att gå genom att sysselsätta mig och ungarna med så mycket som möjligt. Så vi var ute och lekte. Sen var vi kreativa med vattenfärger...kidsen skaffade sig tatueringar och sen tyckte jag det var dags för lite vila.
Vilan gjorde mig än mer nervös så min vän Thess kom och höll mig sällskap sen vandrade vi ner på staden.
Uträttade lite ärenden och åt lite mat.

Sen kom då stunden jag fasat för...lyckligtvis så gick det inte alls så som jag trott och jag känner mig återigen riktigt lycklig..:) Nu hoppas jag att det ska vara slut på allt strul så vi kan möta den stundande våren med lycka..:)


Gruvar mig lite för morgondagen..då ska jag ju på jobbet i min nya färg..;P

//ERIKA