12 februari...eller dagen då ungdomen officiellt blev urgammal...

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är denna (pekar neråt) tokfrallas födelsedag! :)
Haft en underbar dag med tårta, paket och skönsång :)

Detta fick jag i present :)Fick en helt underbar tavla av min duktiga syster...love it!! Tackar o bockar Maria...kan skryta med att jag har en äkta..;)

Fick lite annat smått och gott med :)

Och ni som undrar över rubriken...jo jag känner mig urgammal...fast bara ibland..:P


Nä nu blir det nog godnatt!

Ångest

Min dotter är den person som kan få mig att känna mest ångest. Hon gör det inte lätt för sin gamla mamma den lilla damen. Ständiga frågor om varför vi inte kan vara en riktig familj. Varför jag inte bara kan säga förlåt så att allt ska bli bra. Då kan ju vi bo med pappa. Försöker tålmodigt att förklara att det inte är så lätt. Att det inte finns sådana känslor mellan hennes pappa och mig. Att det skulle vara svårt att få det att funka. Berättar om min nya kärlek. Men det tycks inte gå in. Då kan ju vi alla bo ihop låter det då. Frågar henne om varför det är så viktigt..svaret kommer snabbt och lätt. Så att hon ska slippa fara emellan. Det känns i hjärtat när jag ser hur besviken hon blir när jag nekar henne. Hur sjutton ska man stå ut med dessa frågor? Känns som det kommer bli värre? Kommer hon någonsin kunna acceptera att hennes familj inte kommer se ut som andras?

Gör så fruktansvärt ont och jag vet, jag borde inte känna skuld. Men det känns ju som att det är jag som berövar henne lyckan. Kan man göra så mot sitt barn?

Älskade unge...skulle gå genom eld för dig precis när som. Men detta kan jag inte ge dig...