Här kommer Pippi Långstrump...eller tidig 30 års kris?!

Här kommer Pippi Långstrump...dansar omkring på gatan..tjoar och tjimmar...tröttheten kommer smygandes...
Det är det som är det värsta..man vet aldrig riktigt när det slår till...
Tankarna virvlar i skallen...ska jag känna mig nöjd? kan jag känna mig nöjd med mina egna val? hur blev det så här? Ska jag gå vidare? Vad händer egentligen? Allas åsikter ekar i skallen...gör si gör så..hoppa och jag hoppar. Kanske inte för att jag vill hoppa utan mer för att jag bör, ialla fall enligt andra. Det finns en enda person som förstår någonting alls..och som faktiskt frågar; vad vill Du? Hur vill Du att livet ska se ut? Utan att dömma och tycka. Du, är helt makalös. Känns så skönt att prata med Dig. Du lyssnar på mig. Tack för att du finns..<3

Helgen har annars mest handlat om jobb, umgänge och den för tidiga 30 års krisen. Haft en underbar helg med älsklingen..<3 Så mysigt att bara gå ut och gå..ta ett varmt bad..sitta i soffan och mysa med dig. Galet hur bra jag trivs med dig. Du får mig att må så bra, känna mig levande på ett sätt jag inte känner igen. Med dig känner jag mig sprudlande glad..även när det är som mörkast.

Veckan som kommer handlar väl mest om jobb och umgänge med kidsen. Ska bli härligt att få rå om er..när vi alla är piggare..:))

Till helgen blir det partay...ska bli skojsigt..blir maskerad och jag är sjukt taggad..:)))

//ERIKA

25 oktober 2010

Idag är det måndag..det innebär att det är en ny vecka..no shit..:P
Veckorna ilar förbi och det är snart bara två månader innan detta år är till ända.

Idag har jag haft en toppendag på jobbet..vaknade upp hyfsat utvilad. Fick en riktigt skön tur på jobbet,
vart och fikat med en av våra kunder idag. Var mycket trevligt. Lilla tanten tog med mig på konditori..:) Man måste ju bara älska det här jobbet..:)

Helgen har vart lite jobbig...två sjuka barn och en väldigt trött mamma är ingen bra kombination. Stundvis har jag känt mig totalt misslyckad. Kännts som att döden vore en befrielse. Och även hunnit önska att jag aldrig fött de små underbara varelserna. Som tur är, går det ju över så fort de fyrar av sina gudomliga leenden och man känner kärleken. Vart som sagt riktigt deppig i helgen..men nu känns allt mycket bättre igen.

Älsklingen har förstås vart här i helgen med...han gör det bra som står ut med mitt humör..:) Älskar dig. tack för att du ställer upp babe..<3

//ERIKA

Kidsen

Idag så har jag spenderat dagen med kidsen. Vi tog lite sovmorgon..sen så kikade barnen på tv medan jag lyssnade på the one and only Erik Hassle på p3..:))
Efter det tyckte jag det var dags att valla kidsen. Så vi gick ut till lekparken en stund. Var skönt att komma ut för både mig och barnen. Sen hem och fikade lite.
Hängde med Jenny på stan en sväng..sen var hon snäll och bjöd oss på middag..:)) Tackar bästaste Jenny..<3

När vi kom hem så stoppade jag kidsen i badet...de hade skitkul..:)
Massa mys i soffan innan läggning..:)

Själv så har jag glanat på idol...damn vad bra Minnah är..:)) Och Olle min störsra kärlek..love love love..:)))

Nu ska jag snart nanna kudden...

//ERIKA