29 augusti 2011

Hej hopp i galopp!! Då var det måndag igen..och det var ett tag sen jag skrev sist. Finns inte riktigt inspiration till att skriva något. Eller egentligen har jag nog hur mycket som helst som jag skulle kunna vräka ur mig. Men av hänsyn till andra människor är det nog bäst att jag låter bli. Men jag kan säga som så att jag är jävligt ledsen, arg och besviken. Trodde verkligen inte att det skulle bli så här. Men men...sånt man får leva med. Får försöka att ta varje dag som den kommer. Även om det är jäkligt svårt för mig som tycker om att ha saker och ting planerade. Att leva utan struktur på vardagen är inget för mig. Det funkar helt enkelt inte så när man har barn. Då måste man ligga steget före och planera. Det har jag insett efter en tuff tid, vill aldrig tillbaka dit igen.

Nog om detta tråkiga. I helgen har jag umgåtts med min allra käraste syster. Jag och kidsen åkte uppöver i fredagseftermiddag. Dinerade och hade fredagsmys. Tokhärligt! Sov över där. Var riktigt mysigt. På lördagen åt vi en härlig frukost tillsammans allihopa. Sen åkte vi hemöver igen. Lilltrollet Tilde skulle såklart åka med moster. Umgicks hela lördagen med familjen Bergström/Lundin. Tog en lov ner på marknaden, var sjukt dåligt. Men kidsen tiggde åt sig lite ballonger iaf. Dinerade med Bergström/lundins och kärleken som hade anslutit. Gojävla middagen blev det. Plus underbart god gele till dessert. På kvällen hade jag och kärleken lite tid för mys innan taxi verksamheten drog igång. Igår så var det en slödag. Så trött efter helgen så jag tappade all ork. Men blev iaf lite kalas för bästaste pappa/poppa som fyllt 55 år. Det var min helg det, riktigt härlig.

Nu är det snart dags att bege sig ner mot jobbet. Ska bli riktigt skönt att komma iväg och göra något en stund.

På återseende!

//ERIKA

16 augusti 2011

Jag är en sån där person som trivs att vara själv. Ta det inte på fel sätt, jag älskar att umgås med mina vänner och min familj. Men då och då så behöver jag vara för mig själv. Bara vara, inte behöva tänka på någon annan.

Men ibland kommer känslan av ensamhet krypande. Man vill bara ha någon där. Någon att skratta med. Kanske någon att hålla i handen. Eller någon att dela tankarna med. På kvällen känns det mest. När det blir tyst och mörkt. Ligger där i min ensamhet och tankarna kommer. Det vore mysigt att ha någon brevid sig. Någon att hålla om. Någon att ge närhet. Någon som ger en närhet. Någon som håller om mig.

//ERIKA

15 augusti 2011

Long time no see. Men nu är jag här igen. Mitt sinne passar verkligen det här tråkiga vädret. Känner mig mest bara trött och eländig nu för tiden. Önskar att jag kunde få känna mig lite lättare till sinnes. Att få känna sig så där uppe över det blå. Borde ju göra det. Jag har ju trots allt två fina ungar som får mig att känna mig stoltast i världen. En vacker liten flicka som tar för sig av livet. Vilka fantastiskt spännande sagor hon kan hitta på. Prinsessan som klättrar i träd hellre än leker med dockor. En fantastiskt vacker liten pojke som är så otroligt tekniskt lagd. Klarar det mesta han tar sig för. Just för att han ger sig fan på att han ska det. Underbara ungar...älskar er så oerhört mycket.

Annars så handlar det som vanligt mest om jobb och att umgås med familj och vänner. Känner en oro inför det som komma skall. Det är stora förändringar på gång och man får se om jobbet kommer finnas kvar. Känns jobbigt att vara så osäker på hur det blir. Men men, allting löser sig.

Och du, ja jag vet att du läser då och då. Jag kanske inte frågar fler gånger. Bara så du vet.

Haft en fin helg med kärleken och barnen. Umgåtts med syster yster med bihang både fredag och lördag. Supermysigt att få rå om er en stund. Älskade familj.

Myste även lite hos mamma och pappa. Härligt att få komma dit och bara vara. Ni är verkligen helt underbara föräldrar som ställer upp i vått och torrt.

//ERIKA