27 april 2011

Idag så har jag vart ledig...har vart skönt att bara vara för sig själv..
Har spelat lite gitarr, räknat lite matte och städat lite..:P

Nu är det snart två veckor sen vi sågs...känns tomt utan dig. Men man kommer väl över det med...går det bara tillräckligt lång tid så.

Imorgon så ska jag göra matteprov nr 1. Känns faktiskt ganska skit inför det..men det får väl lov att gå. Trist att människor som lovat hjälpa till bara försvinner sådär.

Det första jag ska göra är att gå på vårdcentralen. Känns inget vidare det heller, men det måste göras när läget är som det är.

Btw, ålderdomen verkar ha tagit mig...ögonen är helt fucked up..kanske inte ålderdomen ändå..är nog mest bara mina små troll som smittat mig med ögonfluss. Fick några välgörnade droppar från ssk på jouren. Han tyckte jag kunde behöva det. Det har blivit bättre..fast det spridit sig till andra ögat med..men det är bättre helt klart..:)

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund...kommit in i ett läs stim..så jag plöjer allt jag kommer över..

//ERIKA

25 april 2011

I'm just a Holy fooll, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby
I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby

21 april 2011

Jaha då var det dags att resa till Blåkulla då..:) Tyvärr verkar kvasten ha fått soppatorsk så jag blir nog hemma i år igen..aja man kan inte få som man vill jämt..;)

Nenna vart också sugen att åka dit..för tydligen skulle hela dagis med personal dit..vi blev tyvärr hemma...men den fröken som lurade jäntongen borde ha stryk...:S

Läggningen idag funkade rätt hyfsat trots försök av båda att springa upp och ner. Men jag lade mig en stund hos nenna vilket gjorde båda lugnare så de somnade så sött...:) Seger för mamman ikväll igen..:D

Vart riktigt härligt väder idag..plinkat lite på gitarren...fett najs att lära sig på riktigt..:D
Hmm, fjortis varning på det där..fett najs alltså..jag menade såklart att det vart riktigt roligt att lära sig..;)

//ERIKA

I have to quit you...